WPC terasa - stylová a praktická volba pro vaši zahradu

3 minuty čtení

1 minuta poslechu

WPC terasa - stylová a praktická volba pro vaši zahradu

Plánujete obnovu zahrady nebo terasy a hledáte něco moderního a nenáročného na údržbu? WPC terasa s koextruzí je ideální volbou, která kombinuje eleganci, praktičnost a udržitelnost.

Pojďme se podívat, proč je tento typ terasy ideální pro každého, kdo  chce krásnou a funkční venkovní terasu.

Ale prvně, co je vlastně to WPC?

WPC, neboli Wood Plastic Composite, je materiál, který spojuje kombinuje přírodní dřevo a plast. Nabízí tak přirozený vzhled dřeva, ale s výhodami plastu, jako je odolnost proti povětrnostním vlivům a jeho minimální údržba.

Je nějaký rozdíl mezi WPC a WPC s koextruzí?

Při normální pohledu moc rozdílu nenajdete, ale jak se říká, krása se nachází v detailech. Klasické WPC může totiž postupem času ztrácet svou barevnost a je více náchylné na poškození, proto doporučujeme vždy vybrat takové WPC, které má koextruzi - speciální ochranná vrstva.

Ta totiž zaručí:

1. Delší stálost barvy

2. Lepší ochranu proti UV

3. Větší odolnost proti poškození 

4. Lepší zachování estetického vzhledu 

Obě varianty jsou samozřejmě protiskluzové a mají nízkou údržbu, jen to s koextruzí vám zkrátka déle vydrží. 

Jak na Instalaci

Instalace je snadná a rychlá, zvládne ji každý, i když nemáte zkušenosti s kutilstvím. Více o instalaci najdete v našem videu, kde vás provedeme každým krokem. 

 A co říct na závěr?

WPC terasa s koextruzí je skvělou volbou pro všechny, kdo chtějí mít krásnou, odolnou a snadno udržovatelnou terasu. Perfektně se hodí do moderních zahrad a exteriérů domů. Pokud hledáte stylovou a praktickou venkovní plochu, rozhodně stojí za to tuto možnost zvážit.